Afspraken en Huisbezoek – Huisartsenpraktijk Luitse – Schoonebeek
Header afbeelding
Europaweg 105a 7761AB Schoonebeek Tel:0524-536060

Afspraken en Huisbezoek

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt ook online afspraken via de site www.huisarts7761AB.nl
Voor eenvoudige vragen en het opvragen van uitslagen kunt u ook gebruik maken van de Signal app. U kunt uitslagen opvragen en vragen stellen ook E-consult module.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Er is geen inloopspreekuur.

Avond- en vroege ochtend-spreekuur

Op dinsdagochtend is er een ochtendspreekuur vanaf 7.30 uur en woensdagavond is er een avondspreekuur vanaf 17:00 tot 19:00 uur. Afspraken voor deze spreekuren zijn alleen via de assistente te maken.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Folder huisartspraktijk                                 Folder apotheek                             Privacyreglement